De Trouwplanner

Ontmoet Nadine: De beste trouwplanner in Tenerife

Hallo! Ik ben Nadine García Breuer en ik ben je trouwplanner op Tenerife, Spanje. Al meer dan 10 jaar organiseerde ik talloze bruiloften op de Canarische Eilanden, allemaal met de hoogste kwaliteit, altijd op zoek naar de tevredenheid van mijn klanten. Ik begrijp het belang van een dag zoals dit en daarom ben ik vastbesloten om het beste van mij (ook mijn team) te geven om uw trouwdag een moment als geen ander te maken.

Een beetje meer over Nadine García Breuer
De meest professionele en betrouwbare bruiloftplanner op Tenerife

O nze lange ervaring in de organisatie van bruiloften en evenementen in Spanje, (Barcelona en Tenerife) heeft mijn zintuigen en mijn verbeelding ontwikkeld, waardoor ik mijn klanten alleen het beste kan geven. Van aankomst naar Tenerife naar huwelijksreis, kunnen we alles doen en controleren. Leef je droom! In het buitenland trouwen in een van de mooiste landschappen in Europa... Tenerife!

Ik had een grote verbeelding en een goed oog voor de details, altijd ervoor zorgen dat iedereen bijzonder gelukkig was, maar toen realiseerde ik me dat ik nog meer persoonlijke evenementen wilde organiseren. Daarom heb ik besloten om mee te doen aan de beste dag van elk echtpaar en om bruiloften te organiseren.

Planificateur de mariage sécurisé à Tenerife

Nadine en een van de vele gelukkige koppels die we hebben geserveerd.

Vandaag is het de beste dag om te beginnen met het plannen van uw bruiloft in Tenerife.

Wij kunnen u helpen met alles wat u nodig heeft om de bruiloft van uw dromen te hebben. Wat verwacht je?

 
 
Meer dan 800 georganiseerde bruiloften.

Più di 800 matrimoni organizzati gioiosi.

Onze Filosofie

  • Elk echtpaar is uniek - en dat zou elke droomhuwelijk moeten zijn in het buitenland! Als professioneel gekwalificeerde bruiloftorganisator zou ik u graag bij elke stap van de organisatie helpen bij mijn dynamische team.
  • We vechten voor transparantie - ik hou u op de hoogte van de gehele organisatie van uw evenement en houd het zo dicht mogelijk bij u.
  • Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan - om uw geweldige dag op Tenerife uitzonderlijk en onvergetelijk te maken. Dit betekent dat u en uw gasten kunnen ontspannen en ontspannen, en mijn perfecte bruiloft zorgt voor de rest!
  • Wij houden betaalbare prijzen - Bruiloften en evenementen hoeven niet duur te zijn. We kunnen evenementen voor alle zakken organiseren.

Andere bruiloft diensten die wij aanbieden