Bruiloft in de kerk

Bruiloft in de kerk in Tenerife

Als u op zoek bent naar een kerkelijk huwelijk op Tenerife, zijn er hier veel prachtige kerken om te trouwen. Kleine en intieme kapellen, omringd door palmbomen en vergezeld van een Spaanse sfeer, met de grote kerken, of kathedralen die dateren uit de 16e eeuw, die behoren tot het UNESCO-erfgoed.

Vier een traditionele bruiloft, getrouwd in een kerk van Tenerife

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de ideale kerk voor uw bruiloft in Tenerife, wij zullen ook zorgen voor de nodige regelingen voor uw bruiloft in de kerk in Spanje. Het enige dat u hoeft te doen, is ons vertellen wat voor soort kerkelijk huwelijk u wilt en wij doen de rest voor u.

Strandhuwelijk in Tenerife, Canarische Eilanden

Tenerife heeft heilige plaatsen voor alle religies

Alle religies zijn welkom op Tenerife. Wat uw religie ook is, wij zullen uw bruiloft graag op een heilige plek organiseren, hier op Tenerife, natuurlijk zullen wij voor elk detail zorgen en we zullen u helpen met uw huwelijksdocumenten indien nodig, waardoor uw bruiloft op Tenerife zal plaatsvinden, een perfecte dag.

Kerkelijk huwelijk, voor katholieken, anglicanen en protestanten op Tenerife

We werken met alle religies die op het eiland aanwezig zijn en we hebben ervaring opgedaan met het organiseren van allerlei soorten huwelijksceremonies in de kerk.

Wilt u uw bruiloft vandaag beginnen plannen?

Kies de beste en meest professionele huwelijksplanner van Canarische Eilanden. Met meer dan 800 succesvolle bruiloften hebben we niet zoveel woorden nodig.

Andere bruiloft diensten die wij aanbieden