Droom bruiloften

Droombruiloften in Tenerife

Kom trouwen in Tenerife! Het eiland van de eeuwige lente, wachtend op jou om je te verwennen op de dag van je bruiloft. U en uw gasten zullen magische en onvergetelijke momenten beleven, omringd door prachtige landschappen, een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en een unieke sfeer die uw bruiloft en de viering van deze dag een onvergelijkbare ervaring zal maken.

Redenen om te trouwen in Tenerife

In tegenstelling tot wat iedereen gelooft, is trouwen in Tenerife veel redelijker dan in veel andere Europese landen. U kunt niet alleen trouwen op een droomlocatie , maar de toegevoegde bonus is dat u na uw grote dag al in huwelijksreis bent in één enkele van de meest exotische plaatsen in Europa en u bespaart veel meer geld.

Waarom trouwen op Tenerife?

We willen ook dat u weet dat Tenerife u betaalt voor slechts 7% BTW voor al uw aankopen (kleding, ringen ...) en uitgaven (accommodatie, plaats van bruiloft, fotograaf , enz ...), in plaats van de 19-23% BTW toegepast in uw land of op andere huwelijksbestemmingen. Dit maakt Tenerife de ideale plek voor uw bruiloft.

Natuurlijk zijn er nog vele andere redenen waarom u Tenerife zou moeten kiezen om er de perfecte locatie voor uw evenement van te maken , bijvoorbeeld: Combineer uw droomhuwelijk in het buitenland met een onvergetelijke huwelijksreis, een geweldige vakantie of gewoon een korte reis. We helpen u graag bij het organiseren of zelfs boeken van uw accommodatie. Dankzij ons bureau kunnen we u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Tenerife is een zeer levendig eiland . Je zult een grote verscheidenheid aan mogelijkheden vinden voor excursies, vrije tijd, sportactiviteiten, cultuur, uitstekend eten en nog veel meer ... zodat iedereen ervan kan genieten. Hier kunnen we u helpen met goede suggesties. Als u dat wenst, passen wij uw huwelijk aan volgens uw budget.

Met beperkte tegoeden of bespaarde kosten ontvangt u nog steeds een vijfsterrenservice van My Perfect Wedding .

Uw trouwstijl door ons

Je grote dag komt eraan en omdat je een uniek stel bent, hier bij My Perfect Wedding, zijn we meer dan gelukkig om je dromen te realiseren door je trouwstijl te tonen op je trouwdag, die romantisch of een vintage tuinstijl kan zijn Ongeacht of eenvoudig stijl met een high-end en chique stijl, het belang hiervan is dat het uw persoonlijke touch op uw grote dag weerspiegelt.

Wat uw huwelijksidee ook is, hier op Tenerife zijn er vele adembenemende trouwlocaties voor alle smaken en budgetten. Wij bieden romantiek voor rustiek en eenvoudig tot luxe, alles wat uw hartje begeert naar de beste waarde voor uw bruiloft.

Decoratie en trouwfaciliteiten in Tenerife

Wilt u uw bruiloft vandaag beginnen plannen?

Kies de beste en meest professionele huwelijksplanner van Canarische Eilanden. Met meer dan 800 succesvolle bruiloften hebben we niet zoveel woorden nodig.

Andere bruiloft diensten die wij aanbieden