Waarom trouwen op Tenerife?

21 juni 2017
 

Redenen waarom trouwen in Tenerife

In tegenstelling tot wat iedereen gelooft, is trouwen op Tenerife veel meer redelijk dan veel andere Europese landen. Niet alleen kan je trouwen in een plek van dromen, maar het voordeel is dat je na je grote dag op een huwelijksreis bent in een van de meest exotische plaatsen in Europa en veel meer geld besparen.

Perché sposarsi a Tenerife?

Wij willen u ook laten weten dat u in Tenerife slechts 7% btw krijgt op alle aankopen (kleding, ringen ...) en uitgaven (logeren, bruiloft recepties, fotograaf, enz.) In plaats van 19-23% BTW op uw land of andere bruiloft bestemmingen. Dit maakt Tenerife de perfecte plek voor uw bruiloft

Natuurlijk zijn er veel andere redenen waarom u Tenerife moet kiezen om het de ideale plek voor uw evenement te maken, bijvoorbeeld: Combineer uw droomhuwelijk in het buitenland met een onvergetelijke huwelijksreis, een geweldige vakantie of gewoon een korte reis. Wij helpen u graag met de organisatie of zelfs reserveren van de accommodatie. Vanuit ons agentschap kunnen wij u de beste waarde voor uw geld aanbieden.

Tenerife is een levendig eiland. U vindt er een brede waaier aan excursies, recreatie, sport, cultuur, uitstekend eten, en nog veel meer ... dus iedereen kan er van genieten. Hier kunnen wij u helpen met goede suggesties. Als u wilt, aanpassen wij uw bruiloft om uw budget te voldoen.

Het maakt niet uit of u een beperkt of breed budget heeft, u krijgt altijd een vijfsterren service van My perfect wedding.

 

Vandaag is het een perfecte dag om te beginnen met het plannen van uw bruiloft in Tenerife!

Nadine en haar team van professionals zijn bereid en bereid om u te helpen met alles wat betreft het plannen van uw bruiloft. Tenerife wacht op u om uw huwelijk met vrienden en familie te vieren. Kom en vier een onvergetelijke bruiloft op de Canarische Eilanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *